Kinder Leader

Kinder Leader este un program de educatie financiara adaptat copiilor care raspunde unor intrebari la care multi parinti nu au gasit pana acum nu raspuns:

  • Sistemul actual de educatie,  conceput acum sute de ani ii pregateste corespunzator pe copiii mei pentru viitorul cu care se vor confrunta?
  • Raspunde acest sistem cerintelor specifice copiilor mei?
  • Ce voi face daca copiilor mei nu le va placea la scoala (ceea ce e foarte posibil) sau nu se vor descurca?
  • Notele bune  ii vor asigura succesul profesional si financiar pe parcursul intregii vieti?
  • Educatia copiilor mei ii va pregati sa fie asigurati din punct de vedere financiar, astfel incat dupa pensionare sa nu aiba nevoie de ajutorul medical si financiar al statului?
  • Unde as putea gasi un alt mediu educativ, o altfel de scoala, care sa utilizeze cele mai recente si intensive tehnici de predare, pentru imbunatatirea rezultatelor la examene, dezvoltarea abilitatilor de comunicare, ascultare, prezentare, financiare si sporirea increderii in sine a copilului?

Cursul Kinder Leader se adreseaza acelor parinti care vor sa le ofere copiilor un start financiar in viata, fara ca aceasta sa ii coste o avere, care vor sa fie siguri ca geniul natural al copiilor si stilul specific de invatare le sunt protejate si ca urmasii lor termina scoala cu dorinta de a invata toata viata si de a deveni independenti; sunt pentru acei parinti care cred in scoaterea la lumina a geniului cu care se naste fiecare copil, caci fiecare copil se naste geniu; daca ramane asa sau nu, tine de educatie, mediu, societate etc.

Trainerul programului  este Adrian N. Ionescu.

 Avand in spate o experienta indelungata de jurnalist de afaceri si finante personale si specialist PR si comunicare corporatista (Romania Libera, Piata financiara, Ager press, Jurnalul National, The Money Channel, Economica.net),  Adrian N. Ionescu se considera in primul rand un formator, un formator de competente profesionale in domeniul financiar, un formator de curente inovative, de opinii si de mentalitati. Se adreseaza deopotriva oamenilor obisnuiti, care cauta raspunsuri la problemele financiare cu care se confrunta zi de zi, cat si companiilor, ale căro mesaje vrea să le facă inteligibile. A elaborat de-a lungul timpului rapoarte de analiză fundamentală şi tehnica, macro şi microeconomică, a coordonat echipe de analiză pentru elaborarea profilelor de emitenţi, a fost responsabil pentru analiza domeniilor reformei economice, ale instituţiilor economice şi financiare proprii economiei de piata, s-a implicat in reforma sistemului bancar, a pietelor monetare (si valutare). In prezent este jurnalist de finante personale, fonduri de investiţii, private banking, energie & companii la Economica.net. De asemenea il gasiti si pe blogul personal  Ziarul Tau si ne bucuram sa il avem, din aceasta toamna, alaturi ca mentor si trainer al programului de finante personale pentru copii KinderLeader. Detalii despre profilul profesional al lui Adrian Ionescu gasiti si pe Linkedin.

Pentru detalii despre programul de educatie financiara pentru copii si adolescenti va invitam sa vizitati pagina de cursuri pentru finante personale copii si adolescenti.