Evenimente

 Calendar 2014-2015

Workshop pentru parinti

Cum crestem copii care sa iubeasca scoala?

 Obiectivele workshopului:

 • Sa intelegi stilul de invatare al copilului tau si sa-l ajuti sa il adapteze pentru diferite contexte
 • Sa recunosti butoanele sau “triggerii” care il conduc la demotivare si sa–l inveti sa aplice o ancora potrivita pentru automotivare
 • Sa il indrumi pentru a-si stabili si dezvolta obiective, descoperindu-si din timp vocatia
 • Sa construiesti impreuna cu el un proiect de la A la Z in care sa ii dezvolti aptitudini utile la scoala si mai tarziu in cariera
 • Sa afli ce alte instrumente ai la indemana pentru a-i starni interesul in activitatile de la scoala si pentru a-l ajuta sa citeasca si sa asimileze mai usor informatiile (de exemplu tehnici de speed reading, mind mapping)
 • sa oferim un feedback constructiv
 • sa invatam sa aplicam metoda “Setul de DA-uri” pentru a transforma refuzurile copiilor  in raspunsuri pozitive

Te asteptam sa vii cu mintea deschisa si o atitudine pozitiva la Wokshopul pentru parinti, “Cum crestem copii care sa iubeasca scoala?”,  pentru a invata timp de trei ore cateva metode practice, care vor transforma procesul invatarii intr-o experienta continua si motivanta, inca de la cele mai fragede varste. Vei invata cum sa construiesti structura unui proiect, vei primi idei de proiecte si vei dezvolta tu insuti abilitati pentru a sprijini procesul de invatare continua a copilului tau.

 

Organizator: KinderAlegria

Calendar 2013

Decembrie 2013

Primul curs din programul KinderMind din data de 8 decembrie va avea loc intre orele 10-13, in sala 213, din cladirea Formenerg, Bd. Gh. Sincai, Nr. 3, Sector 4 (langa centrul medical Romar, zona Metrou Tineretului). Calendarul urmatoarelor cursuri va fi stabilit impreuna cu parintii la primul curs.

 La Kindermind:

 • vom invata sa stabilim obiective si un plan de realizare a obiectivelor, ajutandu-ne de strategia de creativitate Disney, un model complex de transformare a unei idei intr-un plan concret trecand prin trei  stari: visator, realist si critic.
 • vom exersa tehnici de accesare si alocare a resurselor care ne ajuta sa ne atingem obiectivele (Cercul Excelentei, Cufarul cu Resurse)
 • vom afla tehnici de memorare si invatare accelerata prin NLP
 • ne vom redefini stilul de a gândi eficient, utilizând metoda celor șase pălării gânditoare a lui Edward de Bono, prin care deprindem abilitatea de a lua decizii și a găsi soluții, de a ne gandi la ceea ce poate fi, nu doar la ceea ce este si prin care putem afla raspunsuri ferme la problemele noastre.
 • vom descoperi cele mai potrivite strategii de invatare.

Programul este pentru copiii de la varsta de 8 ani, este structurat in ateliere a cate 3 ore cu pauze, si va avea loc o data pe luna, in week-end, dupa un calendar stabilit impreuna cu parintii care participa cu copiii la acest program.

Pentru a fi eficient, recomandam participarea la minim 6 ateliere.

Octombrie 2013

Programul pentru părinţi: Părinte bun, Părinte inteligent

Părinte bun, părinte inteligent, este un workshop inedit şi practic, care le oferă părinţilor posibilitatea să aleagă diverse soluţii propuse, şi în care părinţii învaţă cum să-i dezvolte copilului noi aptitudini emoţionale şi sociale pentru a-l pregăti pentru viaţă, dezvoltându-i o imagine de sine pozitivă şi puternică, sentimentul de încredere în sine şi autodisciplină, aptitudini sociale şi emoţionale, optimismul, rezolvarea problemelor, flexibilitatea, respectul faţă de sentimentele celorlalţi.

In cadrul programului, vom afla ce presupune să fii un părinte inteligent, mai exact vom exersa deprinderile unui părinte inteligent pe care apoi le veţi lua cu voi acasă, în viaţa de zi cu zi, vom învăţa cum să utilizam metaforele, ca să creăm poveşti pentru copiii noştri, astfel încât noi să devenim  modele de urmat, surse de inţelepciune, prieteni de nădejde ai copiilor nostri, vom învăţa să ne deschidem în faţa lor şi să le respectăm deciziile, ideile, visele, vom deprinde ascultarea activă şi comunicarea “pe limba copiilor noştri”, vom afla cum să ancorăm în copiii noştri încrederea, bucuria, calmul, vom descoperi pe linia nivelurilor neurologice şi în matricea identităţii cine suntem şi unde ne aflăm, în special în relaţia cu copiii şi desigur vom adapta din programul actual pentru copii KinderEQ acele jocuri, exercitii, metode care se pot exersa şi acasă, în  familie, transformându-vă  astfel într-un mentor, un coach, un formator pentru copilul vostru, un exemplu şi, de ce nu, un erou luptător şi puternic care învinge greutăţile şi trece peste toate piedicile. Şi astfel veţi prelua o parte din rolul pe care cu totii l-am lăsat doar în seama sistemului de învăţământ, un sistem aflat de mult în urmă, într-o criză prelungită, care şi-a lăsat amprenta în minţile şi inimile copiilor noştri însă şi în ale noastre, în relaţia cu ei şi  în relaţiile între oameni …

 

Programul “parinte bun, parinte inteligent”este un bun prilej pentru a experimenta, pentru a exersa pe propria piele şi pentru a înţelege dacă principiile inteligentei emotionale sunt pe măsura aşteptărilor, convingerilor, valorilor parintilor şi mai ales dacă sunt congruente cu misiunea de părinte, o misiune pe care orice părinte şi-o asumă într-un fel sau altul şi doreşte să o îndeplinească în cel mai inţelept şi echilibrat mod cu putinţă. Cum vom realiza toate acestea? Prin brainstorming, conversaţii euristice, joc, discutie libera, joc de rol, demonstraţie, chestionare şi alte câteva, vă las plăcerea să fiţi surprinşi…

 

 

 Organizator: KinderAlegria
Calendarul desfăşurării evenimentului:

 6 octombrie, 13-16

20 octombrie, 13-16

 10 noiembrie, 13-16

 24 noiembrie, 13-16

Librăria Bastilia (Piaţa Romană nr.5)

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag !

 Mai 2013

Nuca de cocos este unul dintre cele mai mari daruri ale acestei planete. De la apa aromată până la pulpa ascunsă sub coaja tare, cocosul este un deliciu complet şi sănătos la orice vârstă. Nuca de cocos, datorită învelişului lemnos, se autoconservă pentru perioade lungi. Dincolo de utilizările culinare, aceasta a cunoscut de-a lungul timpului nenumărate scopuri mai puţin gastronomice sau cosmetice: de la ghiulele pentru catapulte la instrumente muzicale, de la nasturi pentru cămăşi la remediu împotriva muşcăturilor de rozătoare. Noi ne-am gîndit să-i dăm o nouă utilitate şi o frumuseţe demnă de un atelier creativ precum KinderBricolaj. Adică am făcut din coaja tare a nucii de cocos o văzuţă pe care o puteţi folosi şi ca suport pentru obiecte decorative, bijuterii, diverse colecţii. Dacă vă place şi doriţi să construiţi împreună cu noi un astfel de proiect, vă aşteptăm la atelierul KinderBricolaj din cursul lunii mai, în fiecare sâmbătă de la ora 10-12, la sediul nostru din str. Stanislav Cihoschi, nr.12. Datorită complexităţii destul de ridicate, vârsta minimă pentru participarea la acest proiect este 7 ani.

Pentru înscrieri, aşteptăm să ne scrieţi pe email la adresa office@kinderalegria.ro sau să ne sunaţi la numărul de telefon 0721 268 0090721 268 009.

Aprilie 2013

Avem veşti bune, s-au format grupele de vârstă 5-7 ani, 8-11 ani pentru KinderEQ, program de dezvoltare a inteligenţei emoţionale şi sociale!

Primul atelier, din cele 8 ateliere, este Cutiuţa cu emoţii, în care copiii învaţă să recunoască şi să înţeleagă propriile emoţii precum şi ale celor din jur, şi astfel vor reuşi treptat să comunice mai bine  şi mai uşor cu ei înşişi şi cu ceilalţi, să depăşească conflictele şi să se exprime într-un mod constructiv şi creativ. Prin tehnici NLP vor fi încurajaţi să-şi exprime emoţiile şi să înveţe să-şi controleze stările (în special cele negative) pentru a reuşi în diverse situaţii dificile.

Martie 2013

Duminica dimineata a avut loc workshopul KinderEQ care  a avut ca obiectiv principal prezentarea conceptelor, metodelor şi tehnicilor cu care a fost construit KinderEQ; obiectivele secundare  au fost relaţionarea prin joc, (turnul din ziare pe care îl vedeţi în poze este rezultatul muncii de echipă:-)), discuţii libere, împărtăşirea experienţelor proprii legate de educaţia copiilor noştri şi în aceeaşi măsură legate de rolul nostru de părinte într-o lume tot mai concurenţială şi mai stresantă.

În urma acestui workshop cu părinţii, am început din aprilie programul KinderEQ, ediţia a 2-a, cu 2 grupe de vârstă: 5-7 ani, 8-11 ani.

Invitatie la workshop

Ne pregătim pentru începerea noii serii a programului de dezvoltare a inteligenţei emotionale KinderEQ (din 10 martie) şi pentru aceasta, am conceput cateva etape intermediare:

Pentru aceia dintre dumneavoastră care au luat deja decizia de a continua sau de a participa la această formare, vă rugăm să ne trimiteţi formularul pe care vi l-am trimis pe e-mail, completat cu câteva date care ne vor ajuta sa conturăm un mic profil al grupului de copii care va lucra în cadrul atelierelor.

La cerere, vă putem trimite pe e-mail o broşură cu activităţi şi teme pentru acasă, în familie, pentru a vă familiariza cu subiectele şi pentru a le practica şi acasă. Nu conţin toate temele şi subiectele, o parte din ele vă vor fi date pe parcursul formării.

Pentru părinţii care încă au ezitări, nelămuriri, vă invităm la un workshop înainte de începerea programului KinderEQ, cel mai probabil va fi pe data de 3 martie, de la 9-11.

În cadrul acestui workshop vă vom prezenta mai multe detalii despre exerciţii, despre trainerii şi obiectivele programului, vă vom răspunde la întrebări pentru ca în final să luaţi cea mai bună decizie pentru copilul dumneavoastră
Participarea la workshop este gratuită şi desigur pot participa toţi părinţii interesaţi de acest program,  inclusiv părinţii ai căror copii au participat la prima serie din 2012 şi doresc să împărtăşească cu noi feedback, experienţe, sugestii etc.
Workshopul are loc la sediul nostru din Piata Romana, str. Stanislav Cihoschi, nr.12 iar numărul de locuri este limitat.

Februarie 2013

All you need is… LOVE!

Acesta este ingredientul special, atât din reţeta ”Rafaelo”,  pe care o vom pregăti în cadrul atelierului Povestea Branzei, de sâmbătă 9 februarie, între orele 15-17 cât şi în figurinele din ipsos,  pe care micii meşteri mari le vor crea, modela, grava,  şlefui şi picta la atelierul Lădiţa cu unelte de duminica, 10 februarie, între orele 10-12 şi care vor fi cel mai inedit cadou pentru a spune celor dragi un simplu ”te iubesc”. 

Iar pentru copiii care nu au putut participa data trecută la construirea şi împodobirea unei căsuţe pentru păsărele, vă aşteptăm tot duminica aceasta de la 10-12 sau duminica viitoare, 17 februarie, de la 15-17  să realizăm împreuna acest proiect inedit.

Şi asta nu e tot, pe data de 23 februarie, de la ora 10-12 vă invităm în lumea fascinantă a ciocolatei şi ciocolatierilor, la Heidi Chocoworld (grupa de maxim 10 copii, de la 7 ani)

Decembrie 2012

Kinder Alegria si Crescendo Zentrum, au deosebita placere de a va invita Sambata 15.12.2012, intre orele 10-12 la al doilea atelier din cadrul programului de comunicare KinderCreativ, „Harta nu e totuna cu teritoriul”, iar intre orele 16-18 la atelierul de bricolaj „Ladita cu unelte”.  Iar Duminica 16.12.2012 de la ora 11, va invitam la un program inedit de nutritie si gatit pentru copii, care face parte din programul KinderMiniChef, Povestea Cerealelor. Toate aceste evenimente se vor desfasura la sediul Crescendo Zentrum, din Str. Stanislav Cihoschi nr. 12, zona Piata Romana.

La atelierul de comunicare Harta nu e totuna cu teritoriul (pentru copii intre 6-8, 9-11 ani), vom face impreuna exercitii de ascultare activa, pentru dezvoltarea aptitudinilor de a asculta un mesaj, de a da si obtine feedback; pe baza unor chestionare copiii vor constientiza modurile in care comunica, percep realitatea, si mai ales modul propriu de invatare: vizual, auditiv, kinestezic; daca este vizual, copilul va gasi mai usor sa citeasca si sa invete cuvinte si numere vizualizandu-le, construindu-si imagini in cap; daca este auditiv, copilul va invata cel mai bine spunand/repetand cuvintele sau ascultand cum suna; daca copilul este kinestezic, va invata sa scrie, sa citeasca sau sa socoteasca practicandu-le de multe ori, jucand rolul de profesor etc.

La atelierul de bricolaj Ladita cu unelte (pentru copii de la 5 ani), copiii vor descoperi placerea si satisfactia de a crea din diverse obiecte fara expresie sau utilitate lucruri unice facute de mana lor, de a invata sa insurubeze, slefuiasca, decupeze, monteze diverse materiale, dezvoltandu-si abilitatile practice, cu ajutorul sculelor Bosch-Dremel si avand alaturi de ei traineri experimentati si pasionati de bricolaj.

La atelierul de nutritie si gatit, KinderMiniChef (pentru copii de la 4 ani),  vom asculta povestea cerealelor  si apoi vom realiza impreuna o reteta vegana –globulete din trufe, din ingrediente bio, din care la final ne vom delecta impreuna iar ceea ce ne ramane vom duce acasa. In timp ce trufele se vor intari la frigider, vom viziona un film de animatie pentru copii.

Noiembrie 2012

 24.11.2012

Am invatat sa gravam: pe sticla, ceramica, lumanari; am combinat si lipit diverse materiale, inclusiv macaroane, cu pistolul de lipit de la Bosch-Dremel folosind tuburi de silicon; unele lucruri facute de mainile dibace ale micilor artisti, au  luat ca amintire; detalii, poze pe pagina noastra de Facebook:

 8.12.2012

Modulul I: am aflat ce stil de reprezentare a realitatii (harta fiecaruia) are fiecare (vizual, auditiv, kinestezic) pentru a ne imbunatati comunicarea si relatiile cu cei din jur, am facut un joc de memorie, cand si cum sa dam si sa obtinem un feedback.

 9.12.2012

Am invatat sa decupam, slefuim, taiem, insurubam cu minisurubelnitele electrice Bosch si sa asamblam piesele; la final ne-a iesit o minibiblioteca pentru masinute, papusi, reviste etc; printre picaturi am infrumusetat globulete, am facut o papusica din lingura de lemn  cu ajutorul pirogravurii si am gravat pahare.

 15.12.2012

Modulul al II-lea: invatam sa ascultam, cand si cum sa intrerupem o conversatie, cand si cum sa dam si sa obtinem un feedback, care e stilul predominant de reprezentare a realitatii (vizual, auditiv, kinestezic)

15.12.2012

Ne pregatim pentru Sarbatori: impodobim pahare cu gust de sarbatoare, confectionam si infrumusetam globuri, obiecte decorative din lemn si realizam coronite pentru suportul lumanarilor, pe care in prealabil le gravam cu diverse figuri sau mesaje.

16.12.2012

Invatam ce sunt cerealele, o mica istorie a lor, care e diferenta intre cerealele integrale si cele rafinate, ce beneficii ne aduc cele integrale daca le consumam regulat, ce riscuri apar cand ne bazam prea mult pe dulciurile rafinate, toate acestea prin intermediul unui personaj simpatic si convingator.

Sankt Nikolaus Workshop

KinderAlegria, si Crescendo Zentrum va invita Sambata 08.12.2012, intre orele 10-13.30 la Sankt Nikolaus Workshop, un program dedicat copiilor intre 3-9 ani, care cuprinde 3 ateliere, la alegerea dumneavoastra, la sfarsitul carora vom viziona impreuna un film inedit pentru copii si vom savura prajiturele traditionale de Sf.Nicolae impreuna cu ceaiuri aromate de fructe sau vanilie.

Workshopul are loc la sediul centrului AndanteZentrum, din Str. Stanislav Cihoschi, nr. 12 (zona Piata Romana), Bucuresti

 Atelier de comunicare: “Harta nu e totuna cu teritoriul”, pentru copii cu varste intre 7-10 ani:

 • vom face impreuna exercitii de ascultare activa, pentru dezvoltarea aptitudinilor de a asculta un mesaj, de a da si obtine feedback; pe baza unor chestionare copiii vor constientiza modurile in care comunica, percep realitatea, si mai ales modul propriu de invatare: vizual, auditiv, kinestezic; daca este vizual, copilul va gasi mai usor sa citeasca si sa invete cuvinte si numere vizualizandu-le, construindu-si imagini in cap; daca este auditiv, copilul va invata cel mai bine spunand/repetand cuvintele sau ascultand cum suna; daca copilul este kinestezic, va invata sa scrie, sa citeasca sau sa socoteasca practicandu-le de multe ori, jucand rolul de profesor etc.
 • Scopul atelierului: dezvoltarea atentiei in receptarea mesajelor si acordarea feedbackului, constientizarea metodelor proprii de invatare  in functie de stilul de reprezentare a realitatii dominant (vizual, auditiv, kinestezic)
  • Durata atelierului: 90 minute
  • Cost workshop: 45 lei
  • Sunt incluse: materialele educative, filmul pentru copii, ceai aromat şi prajituri :)

Atelier de modelat pastã polimericã FIMO pentru copii cu varste între 3 -7 ani 

 • Copiii invata sa modeleze un om de zapada din fimo pe care apoi il picteaza si decoreaza.
 • Scopul cursului: invata sa modeleze, dar şi sa combine armonios culorile
 • Acesta este un workshop educativ, creativ şi relaxant in care oricine poate da frau liber imaginaţiei.
  • Durata atelierului: 90 minute
  • Cost workshop: 40 lei
  • Sunt incluse: materialele educative, filmul pentru copii, ceai aromat şi prajituri :)

Atelier de Quilling – arta de a rula hartiapentru copii cu varste între 7 – 16 ani

 • Copiii invata sa realizeze fulgi de zapada din hartie cu ajutorul tehnicii Quilling
 • Scopul cursului: copiii afla lucruri noi despre materiale şi cum ne putem folosi de diverse texturi şi hartiei intr-un mod creativ.
 • Acesta este un workshop educativ, creativ şi relaxant in care oricine poate da frau liber imaginaţiei.
  • Durata atelierului: 90 minute
  • Cost workshop: 40 lei
  • Sunt incluse: materialele educative, filmul pentru copii, ceai aromat şi prajituri :)

Duminica 09.12.2012, intre orele 9.30-11.30 va invitam la un program original de mestesugarit cu scule Bosch-Dremel din programul KinderBricolaj, Ladita cu unelte. La atelierul de bricolaj, copiii vor descoperi placerea si satisfactia de a crea din diverse obiecte fara expresie sau utilitate lucruri unice facute de mana lor, dandu-le o noua infatisare, o noua utilitate: pahare, canite, farfurii, rame foto sau de oglinda, cutii de depozitare pe care le vor asambla si apoi picta, etajere, forme de animale din placaje, tavi decorative, ghivece, jucarii, forme decorative pentru Craciun, vor invata sa construiasca si sa asambleze diverse obiecte utile si multe alte suprize. In linkul de download regasiti o brosura cu diverse activitati creative pe care le putem realiza pe parcursul atelierelor. Daca copiii dumneavoastra au preferinte pentru anumite teme, asteptam sa ne trimiteti sugestiile si dorintele dumneavoastra.

 Concursuri

Concurs damaideparte.ro:

Daca sunteti printre parintii care doresc sa invete si sa aplice principiile si metodele educatiei bazate pe inteligenta emotionala, va invitam la un concurs inedit in care puteti castiga o invitatie pentru doua persoane la programele educative pentru parinti din seria Părinte bun, părinte inteligent, organizate de kinderalegria:

Va invitam sa postati mai jos sub forma de comentariu raspunsul la intrebarea:

Ce presupune sa fii un parinte inteligent?

Părinte bun, părinte inteligent, este un program inedit, realist şi practic, care le oferă părinţilor posibilitatea să aleagă diverse soluţii propuse, şi în care părinţii învaţă cum să-i dezvolte copilului noi aptitudini emoţionale şi sociale, pentru a-l pregăti pentru viaţă, dezvoltându-i o imagine de sine pozitivă şi puternică, sentimentul de încredere în sine şi autodisciplină, optimismul, rezolvarea problemelor, flexibilitatea, motivatia de a invata.

Perioada de desfasurare a concursului: 4-7 noiembrie 2013

Castigatorul va fi afisat dupa tragerea la sorti in dupa-amiaza zilei de 8 noiembrie, in cadrul acestei pagini de concurs si va fi rugat sa ne trimita un e-mail prin care sa ne spuna numele si concursul la care a participat. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Anda Mihaela Manea says:

Un parinte inteligent stie sa fie prezent in viata copilului sau, chiar daca fizic nu e posibil, nu e prea mandru pentru a se cobori la mintea acestuia, invata de la puiul sau si are intotdeauna cuvantul potrivit pentru a-l incuraja. Un parinte inteligent ii va sadi copilului in suflet dragostea si respectul pentru stramosi, grija pentru tot ceea ce este in jur, dar mai ales ii va demonstra ca e suficient sa ai un vis pentru care luptandu -te sa-l implinesti vei castiga prieteni si experiente care te vor cladi responsabil pentru generatia urmatoare

LIVIA says:

Un parinte inteligent e un parinte copil care are tot timpul de invatat alaturi de copii lui,care stie sa imparta iubire,bucurie,dragoste,sa isi invete copii ce inseamna sa fii bun sa iti ajuti semenii sa sti sa te bucuri de fiecare clipa din viata.

Stelia says:

Un parinte care stie sa-si asigure copilul de dragostea ce i-o poarta fiind in acelasi timp autoritar, impunand reguli, fara a fi rigid, ci integru, un parinte care-si pregateste copilul pentru a lua singur decizii corecte in viata, fiindu-i mai degraba ghid decat bodyguard sau profesor, un parinte care stie cat valoreaza puterea exemplului personal…acest tip de parinte mi se pare mie ca este un parinte inteligent.

georgiana says:

Un parinte inteligent este cel care stie ca rolul copilului in viata sa nu este de a-l face pe parinte fericit, de a-l face mandru cu realizarile sale sau de a compensa afectiv, mental sau material ceea ce i-a lipsit acestuia. Un parinte inteligent stie ca poate evolua din toate punctele de vedere alaturi de copilul sau, ca se poate cunoaste mai bine prin copilul sau deoarece acesta ii reflecta aspectele pe care nu si la accepta suficient.

catalina says:

Un parinte inteligent STIE ca un copil il ajuta in dezvoltarea sa,aduce echilibrul in viata sa,ii arata unde exista neacceptare in sufletul lui.Copilul are propria evolutie.Un parinte trebuie sa-l invete responsabilitatea si sa-l lase sa traiasca propriile experiente.Alaturi,pot evolua in conditiile in care parintele respecta copilul ,neincalcand spatiul lui,trairile si deciziile.

Alina says:

“Cand te trezesti in fiecare zi, constientizeaza ca Dumnezeu este Tot CE Exista. Fii bland cu frica ta si cu cea a altora si aminteste-ti ca frica apare numai cand uiti cine esti.”
Paul Ferini (Puterea Dragostei)
Mai simplu,mai la obiect si mai frumos nu cred ca pot defini.Dar sa luam aminte de la inaintasii nostri…
Un om bun si inteligent,impacat cu putintele si neputintele sale, va genera automat un parinte bun si inteligent.
Asadar, sa ne amintim mereu cine suntem,sa ne amintim de samanta divina pe care o purtam si toate celelalte ni se vor da pe deasupra!

Concurs totuldespremame.ro:

Daca sunteti printre parintii care cauta sa le ofere copiiilor lor ocazii de a se dezvolta si de a-si creste sansele pentru a avea succes in viata, va invitam la un concurs inedit organizat de Kinderalegria si Totuldespremame in care puteti castiga un loc gratuit la programul de dezvoltare a inteligentei emotionale KinderEQ, in valoare de 520 de lei si o carte care va va ajuta sa descoperiti impreuna cu copilul vostru lumea inteligentelor multiple: “Esti mai inteligent decat crezi. Un ghid al inteligentelor multiple pentru copii.” de dr. Thomas Armostrong,

Pana la data de 20.12.2012 impartaseste cu noi parerea ta legata de educatia copilului tau.

Pentru a participa la concurs trebuie sa raspunzi pe pagina http://totuldespremame.ro/concursuri/kindereq/galerie la intrebarea: Ce program educativ din cele oferite de Kinderalegria crezi ca i-ar da copilului tau sansa de a-si dezvolta aptitudinile si abilitatile de comunicare si relationare, invatandu-l sa puna intrebari si sa caute raspunsuri?

Detalii despre programele educative gasiti pe site: http://kinderalegria.ro/kinder-eq/ si pe Facebook: http://www.facebook.com/ProgrameKinderAlegria

Pe data de 21.12.2012 vom alege prin tragere la sorti castigatorul, il vom afisa pe site si il vom contacta pe email pentru a-i furniza toate detaliile privind desfasurarea programelor educationale.

Va dorim succes!

si va invitam sa vizitati si pagina noastra de Facebook !